Konkurransestøtte 2018

Som OK-medlem kan du søke om støtte til deltakeravgift og reisekostnader i forbindelse med konkurranser. OK har etter hvert fått en god gjeng som jevnlig deltar på konkurranser, dette ønsker vi å støtte opp under.

I 2018 blir det nye regler. Det vil bli gitt konkurransestøtte til de som har utgifter som overstiger 10 000Kr i løpet av året. Da vil  OK støtte utøveren med 3200kr. Dette gjelder alle som deltar på konkurranse-grupper i regi av klubben. I tillegg kan senior utøvere søke om samme støtten dersom utøveren har god tilhørighet til og er aktiv i klubben.

Det kan også søkes om et større beløp for deltagelse i internasjonale konkurranser,
men dette vil kun vurderes innvilget i spesielle tilfeller.

For lokale konkurranser i nærmiljøet uten lang reise og overnatting, så dekker klubben startavgift/bankett med inntil 450kr.

Betingelser
Konkurransene som det kan søkes støtte til er:

Nasjonale
– Norgescup
– Norgesmesterskap

Maks 3200,- pr. år

Internasjonale
– Senior: World Cup, EM og VM i buldring og led,
– Junior: EYC, EM og VM i buldring og led
ref: http://www.ifsc-climbing.org/index.php/world-competition/calendar

Søkere må ha vært betalt medlem i Oslo Klatreklubb i 2017 og betalt medlem for 2018,
treningsavgiften må være betalt for 2018.
– Seniorutøverne må ha god tilhørighet til Oslo Klatreklubb.
– Juniorutøverne må være deltaker i OKs konkurransegrupper og ha betalt treningsavgift for 2018.

Utbetaling

Utbetaling skjer i ettertid og mot reiseregning med kvitteringer. I 2018 skal dette skje etter at utgiftene har oversteget 10 000Kr (husk kvittering, kilometer-godtgjørsle gjelder ikke). NB: Alle søknader må leveres før jul.
Du kan benytte skjemaet under :)

• Om du har flere enn 6 bilag, må du lage et nytt skjema.
    Er det ofte du har det, så kan vi lage flere linjer. Bruk kontakt -> teknisk relatert