Konkurransestøtte 2017

Som OK-medlem kan du søke om støtte til deltakeravgift og reisekostnader i forbindelse med konkurranser. OK har etter hvert fått en god gjeng som jevnlig deltar på konkurranser, dette ønsker vi å støtte opp under.
Den enkelte konkurransedeltaker kan få inntil 800kr i støtte pr nasjonal konkurranse (NC og NM), med et totalt maksimumsbeløp på 3200kr pr år.

Det kan også søkes om et større beløp for deltagelse i internasjonale konkurranser,
men dette vil kun vurderes innvilget i spesielle tilfeller.

For lokale konkurranser i nærmiljøet uten lang reise og overnatting, så dekker klubben startavgift/bankett med inntil 450kr.

Betingelser
Konkurransene som det kan søkes støtte til er:

Nasjonale
– Norgescup
– Norgesmesterskap

800,- pr. nasjonal konkurranse – maks 3200,- pr. år
Internasjonale
– Senior: World Cup, EM og VM i buldring og led,
– Junior: EYC, EM og VM i buldring og led
ref: http://www.ifsc-climbing.org/index.php/world-competition/calendar

Søkere må ha vært betalt medlem i Oslo Klatreklubb i 2016 og betalt medlem for 2017,
treningsavgiften må være betalt for 2017.
– Seniorutøverne må ha god tilhørighet til Oslo Klatreklubb.
– Juniorutøverne må være deltaker i OKs konkurransegrupper og ha betalt treningsavgift for 2017.

Utbetaling

Utbetaling skjer i ettertid og mot reiseregning med kvitteringer.
Du kan benytte skjemaet under :)

• Om du har flere enn 6 bilag, må du lage et nytt skjema.
    Er det ofte du har det, så kan vi lage flere linjer. Bruk kontakt -> teknisk relatert