Laster Hendelser

Pinsetur til Beachen

18 mai - 21 mai

Klubbtur til “Beachen” i Loen i Pinse-helgen

 

Oslo klatreklubb har gleden av å invitere medlemmene til en tur til et fantastisk crag i nasjonalromantiske omgivelser. Vi bor på den idylliske setervollen til brødrene Sæten. Her er det så idyllisk at Freia bruker bilder fra den i sin markedsføring.

Opplegget blir slik:

Samlingen starter fredag 18. mai og varer til mandag 21. mai. Det er fullt mulig å komme oppover tidligere siden torsdagen er 17. mai. Vi vil være der fra 16. mai ut på kvelden.

1. Transport. Vi drar i egne biler. Det tar ca 6 1/2 til 7 timer å kjøre, raskest å kjøre over Valdresflya. Si fra dersom noen trenger transport.

2. Losji: Vi har to sæterhytter med plass til 5-6 på Breng. Øvrige må ligge i telt. Alle må ta med sovepose og liggeunderlag. Si fra dersom du vil ligge i en av hyttene, barn blir prioritert. Det er også mulig å legge seg inn på campingplass, den ligger 2 km fra Breng. Og for de som vil unne seg litt luksus, så ligger et av de flotteste hotellene i Norge i Loen; Hotel Alexandra.

3. Klatringen: Hovedattraksjonen er Beachen som ligger 5 km unna. På Beachen er det mange fine ruter: minst 12 ruter under 7, 16 ruter mellom 7 og 8- og endel hardt. Det er fullt mulig å klatre her selv om det regner, men vi satser på sol og sommer. Og slutt å se på Yr dagen før avreise, det blir fint!

4. Mat: Alle tar med mat selv. Vi vil ordne grill og salat, og vi satser på å grille hver ettermiddag/kveld.

5. Andre attraksjoner: Det åpner en ny gondol i Loen som tar deg opp til Hoven. Utsikten derifra er magisk. Der er det restaurant med full servering. Det er mulig å gå en flott VIa Ferrata fra hotellet og opp til toppen av Hoven. En superfin tur med fin eksponering og to spennende bruer. Virkelig en flott tur. Det er også mulig til skikjøring/topptur, for eksempel til Skåla, 1848 moh. En finere tur finner du ikke.

6. Ta med badetøy, Breng ligger ved Loenvannet og det er lite som vekker deg opp raskere enn en dukkert i brevann!

Pris: 200,- per pers som dekker overnatting og tilbehør til grilling. Betales ved oppmøte.

Påmelding: Sendes til post@osloklatreklubb.no.

Turansvarlig: Kjell Sæten og Hanna Bugge

Velkommen.

 

 

 

 

 

Detaljer

Start:
18 mai
Slutt:
21 mai
Hendelse Kategori:
Tur & uteklatring

Sted

Loen
Hønefoss, 3510 Norge
Hjemmeside:
http://ringerikeklatreklubb.no/